Hvad handler webinaret om?

SDG Invest fejrer i år 3 års jubilæum og har siden lanceringen i 2018 aktivt arbejdet med FN’s 17 Verdensmål for en bæredygtig udvikling. Verdensmålene har været omdrejningspunktet for udvælgelsen af aktier til porteføljen og deraf selskabernes arbejde med bæredygtighed.

Det har ikke kun vist sig at være en god idé at investere ud fra de 17 Verdensmål ift. bæredygtighed. Siden opstart i 2018 og til udgangen af 2020 har SDG Invest i gennemsnit leveret et årligt afkast på 11,42 % efter alle omkostninger.

I dette webinar giver vi dig indblik i vores ambitioner for området, og hvad vi kan tilbyde dig. Kristian Kjer fra StockRate Asset Mangement og Anne-Louise Thon-Jensen fra SDG Lead vil fortælle mere om, hvordan SDG Invest udvælger bæredygtige aktier, hvorfor det er en god idé at bruge FN’s 17 Verdensmål for udvælgelse af aktier og hvordan fonden har udviklet sig siden start i 2018.

Vi vil så gerne fortælle mere

Hvis du vil høre mere om SDG Invest bæredygtige investeringer på de globale markeder, kan du udfylde formularen her, og så kontakter vi dig.