AKTIEUDVÆLGELSE

Attraktive afkast – men ikke for enhver pris

SDG Invest har som økonomisk målsætning at levere attraktive afkast til dig som investor. Men det skal gøres ansvarligt. Kapitalforeningen investerer kun i de stærkeste selskaber på verdensplan, der samtidigt agerer ansvarligt, bæredygtigt og visionært. I SDG Invest tror vi på, at kombinationen mellem økonomisk styrke og bæredygtighed på langt sigt også giver de bedste afkast.

Investeringsmodellen styrkes yderligere i tendensen med, at forbrugere og investorer mere og mere vil søge mod disse virksomheder, som tænker bæredygtighed ind i deres forretningsmodel. Disse virksomheder bliver i stigende grad tilvalgt på bekostning af de selskaber, der ikke agerer ansvarligt.

Vil du læse mere om vores investeringsfilosofi, kan du med fordel downloade brochuren her.

Den endelige portefølje

Resultatet er en portefølje af verdens 50-100 økonomisk stærkeste børsnoterede selskaber, som opfører sig ansvarligt, og som adresserer globale udfordringer og/eller har en strategi for, hvordan de vil bidrage til opfyldelsen af SDG-målene.

SDG Invest er den første kapitalforening, der aktivt scorer selskabers evne til både at være økonomisk stærke samtidig med, at de proaktivt arbejder med bæredygtighed og globale udfordringer.

FÅ MÅNEDLIG INFORMATION FRA SDG INVEST

Få information og nyheder om selskaber der går forrest, når det gælder SDG mål. Følg med i de selskaber som SDG Invest har investeret i.