Virksomheder bidrager til kampen mod Coronavirus

Flere virksomheder, der er at finde i SDG Invest porteføljen, har taget en række tiltag, der skal bidrage i kampen mod COVID-19. Virksomhederne har fokus på at understøtte indsatsen hos de nationale sundhedsmyndigheder samt økonomisk støtte til små- og mellemstore virksomheder, der mærker de økonomiske konsekvenser af den globale pandemi.

Novo Nordisk giver en økonomisk håndsrækning til leverandører

Novo Nordisk vil understøtte likviditeten hos selskabets mindre leverandører, og derfor har virksomheden valgt at betale udestående regninger før tid. Tiltaget er igangsat for at sikre, at leverandørerne har nok penge i kassen til de kommende uger.

Novo har ligeledes meldt sig ind i kampen ved at donere 20 tons alkohol fra fabrikken i Kalundborg, der skal bruges til håndsprit og ved at stille virksomhedens laboratorier i Måløv til rådighed, som skal stå for en del af de coronatest, der skal udføres.

Kering Group rækker ud til sundhedsvæsnet i Kina, Italien og Frankrig

Franske Kering Group, der bl.a. tæller en række italienske og franske modehuse, hjælper f.eks. Kina økonomisk ved at købe kinesisk producerede masker og værn, som Kering Group donerer til sundhedsvæsnet i henholdsvis Italien og Frankrig. Modehusene Balenciaga og Saint Laurant, Kering Group repræsenterer, har fået beføjelse af myndighederne til at producere masker, der ligeledes vil blive doneret. Kering Group har desuden doneret EUR 2 millioner til hårdt ramte regionshospitaler i Italien.

Hos SDG Invest investerer vi i virksomheder, der arbejder med bæredygtig transformation på den lange bane, men samtidig påskønner vi virksomhedernes vilje til at hjælpe samfundet i den svære tid, som mange virksomheder og offentlige instanser står overfor

Vi vil så gerne fortælle mere

Hvis du vil høre mere om SDG Invest bæredygtige investeringer på de globale markeder, kan du udfylde formularen her, og så kontakter vi dig.