Virksomheder bidrager til kampen mod Coronavirus

Flere virksomheder, der er at finde i SDG Invest porteføljen, har taget en række tiltag, der skal bidrage i kampen mod COVID-19. Virksomhederne har fokus på at understøtte indsatsen hos de nationale sundhedsmyndigheder samt økonomisk støtte til små- og mellemstore virksomheder, der mærker de økonomiske konsekvenser af den globale pandemi.

Novo Nordisk giver en økonomisk håndsrækning til leverandører

Novo Nordisk vil understøtte likviditeten hos selskabets mindre leverandører, og derfor har virksomheden valgt at betale udestående regninger før tid. Tiltaget er igangsat for at sikre, at leverandørerne har nok penge i kassen til de kommende uger.

Novo har ligeledes meldt sig ind i kampen ved at donere 20 tons alkohol fra fabrikken i Kalundborg, der skal bruges til håndsprit og ved at stille virksomhedens laboratorier i Måløv til rådighed, som skal stå for en del af de coronatest, der skal udføres.

Kering Group rækker ud til sundhedsvæsnet i Kina, Italien og Frankrig

Franske Kering Group, der bl.a. tæller en række italienske og franske modehuse, hjælper f.eks. Kina økonomisk ved at købe kinesisk producerede masker og værn, som Kering Group donerer til sundhedsvæsnet i henholdsvis Italien og Frankrig. Modehusene Balenciaga og Saint Laurant, Kering Group repræsenterer, har fået beføjelse af myndighederne til at producere masker, der ligeledes vil blive doneret. Kering Group har desuden doneret EUR 2 millioner til hårdt ramte regionshospitaler i Italien.

Hos SDG Invest investerer vi i virksomheder, der arbejder med bæredygtig transformation på den lange bane, men samtidig påskønner vi virksomhedernes vilje til at hjælpe samfundet i den svære tid, som mange virksomheder og offentlige instanser står overfor

Vi vil så gerne fortælle mere

Hvis du vil høre mere om SDG Invest bæredygtige investeringer på de globale markeder, kan du udfylde formularen her, og så kontakter vi dig.

Disclaimer: Dette materiale er udarbejdet af SDG Invest, og skal af læseren ikke ses som en opfordring eller anbefaling til at købe eller sælge de omtalte værdipapirer. Oplysningerne må ikke opfattes som anbefalinger eller rådgivning, og SDG Invest kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af læserens dispositioner på baggrund af de oplysninger, der fremgår af materialet. SDG Invest vil bestræbe sig på, at oplysningerne i materialet er korrekte, men kan ikke garantere dette, og SDG Invest påtager sig intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Læseren skal være opmærksom på, at investeringer kan være forbundet med risiko for tab, og at de historiske afkast ikke er en garanti for, at dette afkast og kursudvikling kan realiseres i fremtiden. For yderligere information kan du altid kontakte en af vores rådgivere på info@sdginvest.dk.

Vi vil så gerne høre fra dig

Har du spørgsmål til SDG Invests investeringer, ris eller ros, så hører vi altid gerne fra dig. Kontakt os endelig for at høre nærmere om vores investeringsunivers, eller hvis du har andet på hjerte.

Formular på nyheder