SDG Invest tager på turné med Moneypenny

I september kan du møde SDG Invest i Danmarks fire største byer, når vi sammen med Moneypenny tager på turné og afholder fire investeringscafeer. Til cafeerne kan du høre om forskellige tilgange til bæredygtige investeringer og metoden bag SDG Invest. Samtidig vil der være rig lejlighed til både at stille spørgsmål til SDG Invest, samt til hvordan man kommer i gang med at investere bæredygtigt.

Formatet:

Investeringscafeerne ligger i tidsrummet 16:30 -19:30. Selve oplægget fra SDG Invest ligger i midten af programmet, så de der skal hente børn eller tidligt hjem, stadig kan nå at få hele oplægget med. Der vil være indlagt tid til spørgsmål og netværk i begge ender af programmet.

Du kan finde investeringscafeerne i:

Mandag d. 10. september kl. 16:30 – 19:30 Århus

Tirsdag d. 11. september kl. 16:30 – 19:30 Aalborg

Torsdag d. 13. september kl. 16:30 – 19:30 København

Torsdag d. 20. september kl. 16:30 – 19:30 Odense

Du kan læse mere om investeringscafeerne og tilmelde dig via Moneypennys Facebook side, som du finder her.

Om Moneypenny

Moneypenny er Danmarks største investerings-community for kvinder med sine mere end 4.000 medlemmer. Her søger medlemmerne gode råd om investeringer, stille spørgsmål til hinanden og deler ud af deres investeringserfaringer.

Disclaimer: Dette materiale er udarbejdet af SDG Invest, og skal af læseren ikke ses som en opfordring eller anbefaling til at købe eller sælge de omtalte værdipapirer. Oplysningerne må ikke opfattes som anbefalinger eller rådgivning, og SDG Invest kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af læserens dispositioner på baggrund af de oplysninger, der fremgår af materialet. SDG Invest vil bestræbe sig på, at oplysningerne i materialet er korrekte, men kan ikke garantere dette, og SDG Invest påtager sig intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Læseren skal være opmærksom på, at investeringer kan være forbundet med risiko for tab, og at de historiske afkast ikke er en garanti for, at dette afkast og kursudvikling kan realiseres i fremtiden. For yderligere information kan du altid kontakte en af vores rådgivere på info@sdginvest.dk.

Vi vil så gerne høre fra dig

Har du spørgsmål til SDG Invests investeringer, ris eller ros, så hører vi altid gerne fra dig. Kontakt os endelig for at høre nærmere om vores investeringsunivers, eller hvis du har andet på hjerte.

Formular på nyheder