Attraktive afkast – men ikke for enhver pris

Kapitalforeningen SDG Invest gør det muligt for dig at opnå attraktive afkast på baggrund af investering i bæredygtige selskaber. Kapitalforeningen investerer udelukkende i de økonomisk stærkeste selskaber på verdensplan, der samtidig aktivt forholder sig til FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

SDG Invest bygger på en holdning om, at der er fremtid og økonomisk fornuft i at gøre tingene ordentligt. At vi har et ansvar for den planet, vi videregiver til vores børn og efterfølgende generationer, og at mennesker og institutioner i stigende grad vil søge mod selskaber, som arbejder bæredygtigt og visionært.

Investeringsmodellen styrkes i tendensen med, at forbrugere og investorer mere og mere vil søge mod virksomheder, som tænker bæredygtighed ind i deres forretningsmodel. Disse virksomheder bliver i stigende grad tilvalgt på bekostning af de selskaber, der ikke agerer ansvarligt.

Vil du læse mere om vores investeringsfilosofi, kan du med fordel downloade brochuren her.

SÅDAN INVESTERER DU I SDG INVEST

Du kan investere i SDG Invest via din netbank ved at søge på fondskoden: DK0060947323.

Som investor køber du værdibeviser i SDG Invest, som opbevares i dit depot i din bank og registreres, ligesom andre værdipapirinvesteringer, i Værdipapircentralen (VP).

Værdibeviserne er udstedt i en stykstørrelse på DKK 10.000.

Du er velkommen til at kontakte os for at få hjælp til din investering.

 Vil du tale med en investeringsrådgiver, der kan hjælpe dig med dine investeringer?

FAKTAARK

BROCHURE

INVESTOROPLYSNINGER

FÅ MÅNEDLIG INFORMATION FRA SDG INVEST

Få information og nyheder om selskaber der går forrest, når det gælder SDG mål. Følg med i de selskaber som SDG Invest har investeret i.