Kom til Deluxe Investment Café om bæredygtige investeringer med Moneypenny, SDG Invest og Merkur Andelskasse

Kom til Deluxe Investment Café om bæredygtige investeringer med Moneypenny, SDG Invest og Merkur Andelskasse

På cafeerne kan du møde to inspirerende ildsjæle der begge arbejder med bæredygtige investeringer:

  • Anne-Louise Thon Schur, partner og medstifter af SDG Invest, og
  • Silja Nyboe Andersen, investeringsrådgiver ved Merkur Andelskasse.

Til cafeerne vil du blive klogere på, hvad det vil sige at investere bæredygtig, samt hvordan man kommer i gang. Der vil være god tid til at stille spørgsmål til både SDG Invest og Merkur Andelskasse.

Program

  • Kort film om bæredygtighed og penge
  • Præsentation af FNs verdensmål og bæredygtige investeringer,  Anne-Louise Thon Schur, medstifter og partner, SDG Invest
  • Præsentation af den personlige rejse og investeringer i fremtiden, Silja Nyboe Andersen, Investeringsrådgiver Merkur Andelskasse
  • Præsentation af samarbejdet mellem SDG Invest og Merkur Andelskasse
  • Q&A

Praktisk information

Da vi ønsker, at så mange som muligt kan deltage, kan du tage dine børn med til vores fire caféer. Alt efter hvor mange børn der deltager, vil vi arrangere underholdning til de små. Vi sørger for lækker forplejning til både voksne og børn.

For at tilmelde dig en af vores cafeer, skal du sende en e-mail med hvilken café du ønsker at deltage i, samt hvor mange gæster du tager med (både børn og voksne) til Sarah Ophelia Møss på sarah@mymoneyinvest.dk.

Vi glæder os til at se dig!

Mød os her

Mandag d. 10. september
kl. 16:30 – 19:30 i Århus Merkur Andelskasse, De Mezas Vej 1-3, 8000 Aarhus

Tirsdag d. 11. september
kl. 16:30 – 19:30 Aalborg Merkur Andelskasse, Bispensgade 16, 1, 9000 Aalborg

Torsdag d. 13. september
kl. 16:30 – 19:30 København Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40, 1620 København

Torsdag d. 20. september
kl. 16:30 – 19:30 Odense* Tbc

Disclaimer: Dette materiale er udarbejdet af SDG Invest, og skal af læseren ikke ses som en opfordring eller anbefaling til at købe eller sælge de omtalte værdipapirer. Oplysningerne må ikke opfattes som anbefalinger eller rådgivning, og SDG Invest kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af læserens dispositioner på baggrund af de oplysninger, der fremgår af materialet. SDG Invest vil bestræbe sig på, at oplysningerne i materialet er korrekte, men kan ikke garantere dette, og SDG Invest påtager sig intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Læseren skal være opmærksom på, at investeringer kan være forbundet med risiko for tab, og at de historiske afkast ikke er en garanti for, at dette afkast og kursudvikling kan realiseres i fremtiden. For yderligere information kan du altid kontakte en af vores rådgivere på info@sdginvest.dk.

Vi vil så gerne høre fra dig

Har du spørgsmål til SDG Invests investeringer, ris eller ros, så hører vi altid gerne fra dig. Kontakt os endelig for at høre nærmere om vores investeringsunivers, eller hvis du har andet på hjerte.

Formular på nyheder